Werken voor Mundus in Amsterdam West

0
53638

Sinds januari van dit jaar is het VMBO van Mundus College in Amsterdam West onze opdrachtgever. ACE Productions ontwikkelt samen met Mundus leermateriaal voor de nieuwe keuzevakken in het VMBO. Mundus heeft gekozen om de keuzevakken samen met het bedrijfsleven in de vorm van projectonderwijs uit te werken.

 

Per jaar doen de leerlingen in VMBO 3 en 4 twee keuzevakken naast hun profieldeel en de AVO vakken. In de keuzevakken wordt een link gelegd naar loopbaanoriëntatie en mogelijke vervolgopleidingen in het MBO. Leerlingen doen een bliksemstage en bezoeken de vervolgopleiding in het ROC die aansluit bij het keuzevak. Ieder dagdeel leren leerlingen kennis, houding en vaardigheden die horen bij de beroepspraktijk in het keuzevak. ACE Productions levert in samenwerking met Nextdoor Design per keuzevak een strak vormgegeven leerlingwijzer.

DELEN
Vorig artikelBienvenido de Cuba
Volgend artikelNieuwe merknaam De Dromenblazer
Joost verbindt in zijn profiel de vier O's - Ondernemer - Onderwijs - Onderzoek - Overheid Ervaring: Joost heeft veel ervaring in publiek-private setting. Hij verbindt innovatie en onderzoek in bedrijven met vernieuwing in onderwijs en opleiding. Zijn belangstelling gaat uit naar twee onderwerpen: 'Organizational alignment', werkt een organisatie van visie tot uitvoering aan dezelfde resultaten. Het tweede onderwerp is hier nauw aan verbonden: 'performance management' krijgen mensen de ruimte om het beste uit zichzelf te halen voor de organisatie en de klant. Doel: Alles leren en weten wat er te leren en te weten is over besturing van organisaties. Persoonlijkheid: Joost is resultaatgericht, een professionele doener, hij gaat voor resultaten en een goed rendement. Door zijn focus op de behoefte van de klant verbindt hij zich met alle stakeholders om te komen tot de beste win-win. Joost doet zijn werk met gevoel voor humor en ruimte voor ontspanning en werkplezier. Specialiteiten: - Helicopter view - Visie/missie, onderzoek naar bestaansrecht en levensvatbaarheid. - Strategievorming en planning met als doel organizational alignment. - Performance management, het gebruik van kennismanagement en HRM in werkprocessen. - Organisatieverandering, door innovatie nieuwe technologie naar binnen halen. - Systematisch, creatief en flexibel te werk gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here