Nieuwe merknaam De Dromenblazer

0
960

Het afgelopen jaar heeft ACE Productions hard gewerkt aan een nieuwe serie producten en diensten onder de merknaam ‘De Dromenblazer’. De Dromenblazer is een strategische en persoonlijke business coach. Een droom tot realiteit brengen vraagt aandacht, energie en tijd. Vaak lukt dat niet in je eentje. Iedere droom blijft een droom als je er niets mee doet. Dromen is niet zonder risico. Wie zijn dromen waar wil maken moet in actie komen. Een droom komt al dichterbij als je hem met anderen deelt. En even nadenken voor je iets doet helpt ook.

Dromen, delen, denken en doen zijn belangrijke samenhangende activiteiten waarmee je je dromen kunt verwezenlijken. Of het nu gaat om een nieuwe onderneming of een nieuwe uitdaging, ACE Productions staat u graag terzijde. We treden u ‘hands on’ tegemoet. In onze gereedschapskist zitten onder andere Stamtafels, Inspiratiewandelingen, Leerwerktheaters. Onze kracht is het beste uit u en uw organisatie naar boven halen. Mensen leren door kijken, voelen, ruiken, proeven, luisteren, voordoen en nadoen. Wij laten u uw eigen ideeën en hypothesen ontwikkelen die passen bij de obstakels waar uzelf of uw organisatie mee worstelt.

U gaat de deur uit met een frisse nieuwe kijk op uzelf en op uw organisatie, een aantal belangrijke nieuwe acties, projecten of business cases en/of een sterker en beter team. We werken systematisch en creatief. Wij zorgen voor het proces en de structuur, die uw denken versnelt en waarmee u de obstakels omzeilt of doorbreekt. Als u dat wenst, werken we voor u uit op papier in een business plan of een projectplan in combinatie met meer persoonlijke ontwikkelingsplannen, en/of in een krachtige korte presentatie.

DELEN
Vorig artikelWerken voor Mundus in Amsterdam West
Joost verbindt in zijn profiel de vier O's - Ondernemer - Onderwijs - Onderzoek - Overheid Ervaring: Joost heeft veel ervaring in publiek-private setting. Hij verbindt innovatie en onderzoek in bedrijven met vernieuwing in onderwijs en opleiding. Zijn belangstelling gaat uit naar twee onderwerpen: 'Organizational alignment', werkt een organisatie van visie tot uitvoering aan dezelfde resultaten. Het tweede onderwerp is hier nauw aan verbonden: 'performance management' krijgen mensen de ruimte om het beste uit zichzelf te halen voor de organisatie en de klant. Doel: Alles leren en weten wat er te leren en te weten is over besturing van organisaties. Persoonlijkheid: Joost is resultaatgericht, een professionele doener, hij gaat voor resultaten en een goed rendement. Door zijn focus op de behoefte van de klant verbindt hij zich met alle stakeholders om te komen tot de beste win-win. Joost doet zijn werk met gevoel voor humor en ruimte voor ontspanning en werkplezier. Specialiteiten: - Helicopter view - Visie/missie, onderzoek naar bestaansrecht en levensvatbaarheid. - Strategievorming en planning met als doel organizational alignment. - Performance management, het gebruik van kennismanagement en HRM in werkprocessen. - Organisatieverandering, door innovatie nieuwe technologie naar binnen halen. - Systematisch, creatief en flexibel te werk gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here