Columniste voor VVAO en Redly Serious

0
2292

Redly Serious is een nieuwssite gericht op 40+ vrouwen die geïnteresseerd zijn in fashion, reizen, muziek, film, literatuur en verder alles wat het leven interessant en mooi maakt. Redly Serious deelt actuele en prikkelende informatie met haar doelgroep en wil hiermee voorzien in een behoefte aan een eigen mediakanaal, oftewel een plek waar moderne vrouwen van deze tijd inspiratie kunnen vinden. Klik hier voor de columns.

De VVAO is een van de oudste en prominentste vrouwenverenigingen in Nederland. Ze is opgericht in 1918, heeft rond de 4.000 leden en 32 afdelingen. De vereniging is een netwerk van hoger opgeleide vrouwen. Dit netwerk zet zich in voor de positieverbetering van deze vrouwen en werkt aan hun empowerment. Iedere vrouw die een studie heeft afgerond aan een universiteit of hogeschool, kan lid worden van de VVAO. De afdelingen organiseren activiteiten om de band tussen de leden te versterken. Op landelijk niveau worden studiedagen, workshops, trainingen en themadagen georganiseerd.
Klik hier voor de columns

DELEN
Vorig artikelChaos leidt tot orde
Volgend artikelNieuwjaarsborrel met Del Prado en mr. John
Joost verbindt in zijn profiel de vier O's - Ondernemer - Onderwijs - Onderzoek - Overheid Ervaring: Joost heeft veel ervaring in publiek-private setting. Hij verbindt innovatie en onderzoek in bedrijven met vernieuwing in onderwijs en opleiding. Zijn belangstelling gaat uit naar twee onderwerpen: 'Organizational alignment', werkt een organisatie van visie tot uitvoering aan dezelfde resultaten. Het tweede onderwerp is hier nauw aan verbonden: 'performance management' krijgen mensen de ruimte om het beste uit zichzelf te halen voor de organisatie en de klant. Doel: Alles leren en weten wat er te leren en te weten is over besturing van organisaties. Persoonlijkheid: Joost is resultaatgericht, een professionele doener, hij gaat voor resultaten en een goed rendement. Door zijn focus op de behoefte van de klant verbindt hij zich met alle stakeholders om te komen tot de beste win-win. Joost doet zijn werk met gevoel voor humor en ruimte voor ontspanning en werkplezier. Specialiteiten: - Helicopter view - Visie/missie, onderzoek naar bestaansrecht en levensvatbaarheid. - Strategievorming en planning met als doel organizational alignment. - Performance management, het gebruik van kennismanagement en HRM in werkprocessen. - Organisatieverandering, door innovatie nieuwe technologie naar binnen halen. - Systematisch, creatief en flexibel te werk gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here